Ρουμενίγκε: «Να τελειώσει Σεπτέμβρη η φετινή σεζόν, να γίνει χειμώνα η επόμενη»

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν και πότε θα μπορούσε αυτή να ολοκληρωθεί. Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει αυτή τη στιγμή να μιλήσει κάποιος με σιγουριά και γι’ αυτό υπάρχουν διάφορες κουβέντες για το πως θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, τόνισε πως η σεζόν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμα και τον Σεπτέμβριο και η επόμενη να γίνει χειμώνα.

Αναλυτικά, είπε:

«Για να μην αλλοιώσουμε το πρωτάθλημά μας, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Το ζήτημα αφορά και στην επιβίωση αρκετών από τους συλλόγους μας, καθώς επίσης και στην αποφυγή μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα ήταν συνετό να επεκταθεί η περίοδος 2019-2020 -το αργότερο- μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν αυτό δεν είναι δυνατό διαφορετικά.

Και κατά συνέπεια, η νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή του χειμώνα, έτσι ώστε οι παίκτες, να επωφεληθούν από τις διακοπές και από μια αρκετά μακρά προετοιμασία. Αυτό είναι ένα απολύτως εφικτό σενάριο» ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ