Σάκκαρη: «7η μέρα καραντίνας, θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί» (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε από το εξωτερικό και βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τα αδέρφια της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανέβασε στα social media.

Η Ελληνίδα τενίστρια στην ανάρτησή της τόνισε ότι θα παραμείνει στο σπίτι της για όσο καιρό χρειαστεί, παρότι δεν έχει συμπτώματα και κάλεσε άπαντες να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Παράλληλα, υποκλίθηκε όσους αγωνίζονται καθημερινά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ