Σάμαρης: «Μείνετε σπίτι, προστατέψτε εσάς και τους γύρω σας» (vid)

Μήνυμα στήριξης σε όλους τους Ελληνες έστειλε ο Ανδρέας Σάμαρης με βίντεο μέσα από το λογαριασμό της Μπενφίκα. Ο διεθνής μέσος τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει στο σπίτι του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ευχαρίστησε την Μπενφίκα για τη βοήθειά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού και ζήτησε από όλους να μείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του Covid-19.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θέλω να σας μιλήσω για τη δική μου καθημερινότητα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου. Μία καθημερινότητα που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι, όπως εσείς και όλοι δικοί σας. Κάνω καθημερινές προπονήσεις, όπως πρέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Μπενφίκα μας βοηθάει και μας συμπαραστέκεται σε αυτές.

Οσον αφορά την Ελλάδα, τα πράγματα εδώ είναι πιο σοβαρά από ό,τι στην Πορτογαλία, με περισσότερα κρούσματα, περισσότερα θύματα. Μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου και με αυτόν τον τρόπο συμβάλω στο να μην διαδοθεί ο ιός. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, ενότητα, αλλά και να περάσει αυτή η άσχημη κατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα.

Θέλω να σας πω και μία φράση στα ελληνικά για την περίσταση: “Μείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς, προστατέψτε εσάς, τους γύρω σας και τους αγαπημένους σας”. Ετσι λοιπόν οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέρα με την ημέρα, ελπίζοντας να περάσουν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε άμεσα όλοι στη ρουτίνα μας, στις ζωές μας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ