Σάσα: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Λούκας Σάσα για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ όπως δήλωσε, καθώς πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην Ελλάδα, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Άρης θα εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Για την έκβαση του αγώνα: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ελλάδα και βοήθησα τον Άρη, αλλά από την άλλη είμαι λυπημένος που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, παρόλο που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μετά την αναμέτρηση με τη Μόλντε. Αξίζαμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στην συνέχεια της χρονιάς».

 Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Άρη: «Είναι δύσκολο να πω, θα πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα. Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο καλά. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να έχουμε ηρεμία στην τελική προσπάθεια, φτάνουμε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει όπως θα θέλαμε. Προχωράμε βήμα με βήμα».

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ