Σεμέδο: Τι απαντάει ο δικηγόρος του – «Αν τη δείτε και εσείς θα πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών»

Ποινική δίωξη για βιασμό (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο ενώ  παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα

Ο παίκτης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποκλείουν την καταγγελία της 17χρονης και «αν τη δείτε και εσείς θα πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών».

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος. Ο ίδιος υποστήριξε πως η 17χρονη που έκανε την καταγγελία, είπε στον Ρούμπεν Σεμέδο πως ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», υποστήριξε.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ