Σέρβοι εναντίον Κοσσοβάρων στην Ιταλία

Η έχθρα ανάμεσα στους Κοσσοβάρους και στους Σέρβους ήταν η αιτία για τη διακοπή του φιλικού της Βοϊβοντίνα με τη Μπρέσια. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες το Σάββατο (12/10) στην πόλη Ορζινούβι για να διατηρηθούν σε φόρμα, λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων.

Στις εξέδρες βρέθηκαν Σέρβοι οι οποίοι παρακολουθούσαν το ματς και ήταν ήσυχοι, έως ότου κάποιος περαστικός, προφανώς αλβανικής καταγωγής, ύψωσε μία σημαία του Κοσσόβου από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου.

Οι Σέρβοι εξαγριώθηκαν και προσπάθησαν να πάνε προς το μέρος της σημαίας. Μόνο που η συντομότερη διαδρομή ήταν διαμέσου του αγωνιστικού χώρου και χωρίς δισταγμό, εισέβαλλαν.

Κάποιοι ανέβηκαν στην περίφραξη, βγήκαν εκτός γηπέδου και για μερικά συνεπλάκησαν με άτομα στον εξωτερικό χώρο. Οι παίκτες της Βοϊβοντίνα κατάφεραν να συγκρατήσουν κάποιους άλλους, ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Για την ιστορία, η Μπρέσια νικούσε 2-1, όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή των οπαδών. Μετά τη διακοπή, ο διαιτητής αποφάσισε να μην συνεχιστεί το φιλικό αφού δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια.to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ