Σφαιρόπουλος: «Σκεφτόμαστε θετικά και μένουμε σπίτι»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και τόνισε αρχικά με το τι συμβαίνει στο Ισραήλ πως: «Στην αρχή όλοι ήταν ήρεμοι, αλλά εσχάτως όλοι κατάλαβαν ότι κανείς δεν πρέπει να αδιαφορεί για την κατάσταση. Νομίζω ότι πλέον όλοι ακούν τις οδηγίες και προστατεύουν τους εαυτούς τους. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, είναι πολύ σημαντικό.

Είναι διαφορετικό όταν είσαι ξένος σε μία χώρα. Αν είσαι μόνος, πρέπει να μένεις σπίτι ξέροντας πως η οικογένειά σου και τα παιδιά σου είναι μακριά, οπότε δεν είναι εύκολο ψυχολογικά. Εγώ μένω εδώ με την οικογένειά μου, γιατί έχουμε ήδη όλα όσα χρειαζόμαστε. Το να μένω σπίτι μου δίνει την ευκαιρία να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου, πράγμα που μου έλειπε πολύ λόγω του επαγγέλματός μου.

Προσπαθούμε να είμαστε θετικοί. Ήταν σημαντικό για εμάς να μην πετάξουμε για να μην μπούμε σε κάποιο ρίσκο. Θα έπρεπε να μπούμε σε απομόνωση. Επίσης, η Μακάμπι είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός και ξέρουμε ότι έχουμε τη στήριξη όλων στην ομάδα».

Σχετικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, είπε: «Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν την κατάσταση, να είναι πειθαρχημένοι και να ακούν την κυβέρνηση, τους ειδικούς, τους γιατρούς και να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τους περιορισμούς που επιβάλλονται. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ