Σίμον: «Ο κόσμος φοβάται, ελπίζουμε να παίξουμε και πάλι» (vid)

Έχει μείνει στην Κωνσταντινούπολη ο Κρούνοσλαβ Σιμόν μετά την ακατανόητη στάση της Τουρκίας αναφορικά με τον αθλητισμό και τον κορωνοϊό. Ο Κροάτης παίκτης της Αναντόλου Εφές, προχώρησε σε ένα vlog και μίλησε στην Ευρωλίγκα  για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τις τελευταίες ημέρες, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι έχει διακοπεί η αγωνιστική δράση.

«Ο κόσμος φοβάται και όλοι οι παίκτες περνάνε χρόνο στο σπίτι, έτσι δεν είναι μια κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε, όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα τελειώσει αυτό το συντομότερο δυνατό», είπε αρχικά ο περιφερειακός της Εφές.

Για το μέλλον της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα, είπε πως:

«Φυσικά και λείπει. Συνηθίζεις σε αυτό, σε αυτό το τέμπο, να παίζεις ένα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε σίγουρα είναι μια νέα κατάσταση για εμάς και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ώστε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Επειδή εάν φτάνουμε στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν, σχεδόν στο τέλος αυτής, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις αυτή τη στιγμή».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ