“Σκληρή” απάντηση της ΕΠΟ στον Άρη – “Προσπάθεια συκοφάντησής μας”

Η ΕΠΟ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση απαντώντας στην ΠΑΕ Άρης, που την κατηγόρησε για ενδεχόμενο δόλο στους χειρισμούς του ζητήματος της τιμωρίας των “κιτρίνων” από την FIFA.

Θέση για τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης, που ενημέρωσαν ότι διερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης δόλου πιθανής απόκρυψης εγγράφου που είχε στείλει η FIFA, πήρε η ΕΠΟ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της. Σε αυτήν κάνει λόγο για “συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησής της από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις”.

Άρης: “Μετωπική” με ΕΠΟ! “Λανθασμένοι χειρισμοί με ενδεχόμενο δόλο”

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις.

To άρθρο “Σκληρή” απάντηση της ΕΠΟ στον Άρη – “Προσπάθεια συκοφάντησής μας” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ