Σμαρτ: «Είμαι καλά, δεν έχω παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα και παραμένω σε καραντίνα»

Στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ αυξάνονται όλο και περισσότερα τα κρούσματα από τον κορωνοϊό. Ο Μάρκους Σμαρτ βρέθηκε θετικός στον θανατηφόρο ιό, με τον γκαρντ των Σέλτικς να μιλά για την αντίδραση του μόλις έμαθε τα κακά μαντάτα.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε:

«Αισθάνομαι καλά. Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος να βγω και να παίξω! Ένιωσα έκπληκτος όταν το έμαθα γιατί, όπως είπα και πριν νιώθω πραγματικά καλά. Δεν είχα συμπτώματα. Όταν με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός είπα απλώς… ουάου! Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση με ό,τι συμβαίνει και να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα. Είμαι σε καραντίνα και πλένω τα χέρια μου συχνά. Προστατεύοντας τον εαυτό σας προστατεύετε και τους γύρω σας. Προσωπικά, δεν έχω παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα και παραμένω σε καραντίνα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε αποστάσεις. Αυτό είναι το “κλειδί”, η απομόνωση. Κάποιος που έχει κορονοϊό μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο δίχως να το ξέρει. Ακόμα και αν κάποιος δείχνει υγιής μπορεί να έχει πρόβλημα κι ενδέχεται να μεταδώσει τον ιό. Πάρτε το σοβαρά, σκεφτείτε θετικά και να λαμβάνετε όλα τα μέτρα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ