Αρχική Αθλητισμός Σοκ! «Σε αυτόν ασκήθηκε ποινική δίωξη για την απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ»

Σοκ! «Σε αυτόν ασκήθηκε ποινική δίωξη για την απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ»

Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας dikastikoreportaz.gr για το πρόσωπο στο οποίο θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ!

Νέες διαστάσεις παίρνει η πολύκροτη υπόθεση με την καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού εναντίον της από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την υπόθεση αυτή που αφορά στην ΕΟΚ, λίγα 24ωρα (πιθανότατα) πριν προχωρήσει στη νέα της διοίκηση. Ότι δηλαδή η υπόθεση μπαίνει στην τελική της μορφή. Και το ρεπορτάζ έκανε λόγο για ποινική δίωξη σε βάρος του παράγοντα τον οποίο ανέφερε η καταγγέλουσα ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το σάιτ dikastikoreportaz.gr το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Και δημοσίευσε το όνομα του φερόμενου ως δράστη που προκαλεί… σοκ!

«Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΟΚ. Καθώς η εισαγγελία Πατρών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας το 2014». Αυτά αναφέρει το δημοσίευμα.

Με βάση το δημοσίευμα αυτό, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιώργου Βασιλακόπουλου επί σειρά ετών.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης (αριστερά) με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο

Μάλιστα στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα αναφέρει: «Σημειώνεται ότι η υπάλληλος της ΕΟΚ φέρεται στη συνέχεια να εκμηστηρεύθηκε το περιστατικό και σε άλλα μέλη της Ομοσπονδίας. Όπως έχει ήδη γράψει το dikastikoreportaz.gr επικοινώνησε με τον προϊστάμενό της. Ενώ το καλοκαίρι του 2019 φέρεται να ενημέρωσε τον β΄ αντιπρόεδρο της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη. Ο οποίος, όμως, δεν έπραξε το παραμικρό»!

2038540

Ο Τάκης Τσαγκρώνης (αριστερά) με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε από την καταγγέλουσα!

Τέλος το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο φερόμενος ως δράστης, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Και χαρακτήρισε «ασύστολα ψεύδη» όσα κατέθεσε η υπάλληλος. Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνα κλήθηκε και κατέθεσε τόσο το ίδιο το φερόμενο θύμα όσο και πέντε μάρτυρες τους οποίους πρότεινε. Τελευταίος εξετάστηκε ο κ. Τσαγκρώνης. Ο οποίος κατά πληροφορίες αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία. Κάνοντας λόγο για ασύστολα ψεύδη από την πλευρά της υπαλλήλου».

*Το sportime αποδέχεται το τεκμήριο της αθωότητας και απλώς με σεβασμό στο δημοσιογραφικό καθήκον, αναδημοσιεύει την είδηση από την πηγή της, σεβόμενο και τη δουλειά των συναδέλφων. Και πάντα με εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Όπως και στην προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ