Σούπα με καρότο και τζίντζερ


Υλικά:

4-5 κούπες καρότα, σε κομματάκια
4 κούπες ζωμός λαχανικών
1 μήλο
Λίγο κρεμμύδι
Λίγο σκόρδο
Φρέσκο τζίντζερ

Διαδικασία:

1. Τσιγαρίστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ σε μια μεγάλη κατσαρόλα με λίγο λάδι.
2. Έπειτα προσθέστε το μήλο και τα καρότα και γυρίστε τα ελαφρώς.
3. Προσθέστε τις 4 κούπες ζωμό λαχανικών και βράστε μέχρι να μαγειρευτούν τα υλικά.
4. Τοποθετήστε τα στο μπλέντερ και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

vita.gr



agrinio24.gr