Σπανούλης στο ΜEGA: «Μένουμε σπίτι, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε» (vid)

Είναι τραυματίας και εξάλλου αυτό το διάστημα δεν θα ήταν στις επάλξεις και στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήταν και τόσο σπίτι.

Ο Βασίλης Σπανούλης, περί ου ο λόγος, ήταν ο καλεσμένος στην έκτακτη εκπομπή του MEGA τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μίλησε για τη ζωή του στο σπίτι αυτό το διάστημα.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν βγαίνει από το σπίτι του, όπως και η οικογένειά του.

Ο Σπανούλης δήλωσε συγκεκριμένα: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο εύκολα, περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Ερχονται και οι στιγμές της έντασης, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.
Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπαρχει κόσμος που βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Εχουμε ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν, καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να το ξεπεράσουμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ