Στοίχημα: Έχει γκολ η βραδιά…

Η Εθνική μας αγωνίζεται απόψε κόντρα στην Βοσνία όμως ουσιαστικά ουδείς ασχολείται. Τα δεδομένα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι δυσοίωνα, όχι απλά για το αποψινό ματς αλλά συνολικά για το μέλλον.

Για το αποψινό ματσάκι πάντως αξίζει να κρατήσουμε το αμφίσκορο που πληρώνει μάλιστα με διπλασιασμό. Η Εθνική μας δέχεται με κάθε τρόπο γκολ ενώ οι Βόσνιοι είναι επιπόλαιοι αμυντικά και ίσως αυτό μας οδηγήσει στο σκοράρισμα.

Το G-G είναι και η βασική μας επιλογή και στα άλλα δύο ματς της βραδιάς που ξεχωρίζω. Ο αγώνας της Σουηδίας με την Ισπανία είναι το πιο δυνατό ματς της βραδιάς με το αμφίσκορο να πληρώνει με 1.80 και να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Από αυτό το ματς θα κρατήσω και την ισοπαλία με απόδοση 3.40.

Το σκοράρισμα και των δύο ομάδων θα είναι η επιλογή μου και στον αγώνα της Ρουμανίας με την Νορβηγία για τον ίδιο όμιλο. Απόδοση στο 1.91 παρακαλώ, και εδώ η ισοπαλία στον τριπλασιασμό είναι η επιλογή για το σημείο.

Από σημεία το 1.60 του άσου της Φινλανδίας επί της Αρμενίας είναι καλό ενώ το 1.50 της Ελβετίας με την Ιρλανδία λογικά θα επιβεβαιωθεί, αν και χαμηλό.

Γράψτε το σχόλιο σας…

to10.gr