«Στην πόρτα της εξόδου ο Παπασταθόπουλος»

Η αγωνιστική δράση μπορεί να έχει διακοπεί σε όλες τις χώρες, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και ουδείς να γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή αν και πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο Αρτέτα έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Football London» ο τεχνικός της Αρσεναλ έχει αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις τους για την επόμενη χρονιά, με τον προπονητή των Κανονιέρηδων να μην έχει στα πλάνα του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο διεθνής μπακ σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ισπανού, όπως επίσης και οι Ελνενί, Κολάσινατς και Μουστάφι, αλλά και ο Μχταριάν που είναι δανεικός στη Ρόμα. Αυτοί είναι οι παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ της βρετανικής ομάδας, αφενός επειδή δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αρτέτα, αφετέρου για να «ελαφρύνει» το μπάτζετ και να αποκτηθούν παίκτες, που θα είναι επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Σωκράτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και οποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τους Λονδρέζους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ