Στρέζος: «Το επίπεδο των Ελλήνων γκολκίπερ είναι ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια»

Ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Βίλεμ, μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για τις εμπειρίες του στην ομάδα, κάνοντας ειδική μνεία στους Έλληνες τερματοφύλακες και τη βελτίωσή τους.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα συναντήσει στην ολλανδική ομάδα άλλους τρεις Έλληνες, τον Βρουσάι, τον Βουτσά και τον Παυλίδη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Στρέζου:

Για τη Βίλεμ: «Είχα παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Βίλεμ προτού έρθω στο Τίλμπουργκ. Μου είπαν πως είχαν μια εικόνα από μένα και ήθελαν να με δουν στις προπονήσεις. Όλοι θέλουν να με βοηθήσουν.

Το γεγονός πως βρίσκονται στην ομάδα αρκετοί Έλληνες κάνει την προσαρμογή μου ευκολότερη. Με βοηθούν εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν ξέρω ακόμη καλά τα παιδιά. Ο Μάριος Βρουσάι ήταν πολύ νέος όταν εγώ ήμουν στον Ολυμπιακό».

Για τη μεταγραφή στο εξωτερικό: «Ήταν η ώρα να μετακομίσω στο εξωτερικό. Είχα μία σεζόν με πολλά παιχνίδια στον ΟΦΗ. Στις αρχές του Ιουνίου ένας σύλλογος από την Τουρκία μου έδειξε ενδιαφέρον. Έπρεπε να κανονίσω και την στρατιωτική μου θητεία. Πήρε χρόνο αυτό. Δεν ήρθα όμως σε συμφωνία με αυτό το κλαμπ».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Θέλω να ανταποκριθώ άμεσα. Μπορώ να παίξω με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχω αρκετά μακριά πάσα. Πάντα μου αρέσει να έχω συμμετοχή στο παιχνίδι».

Για το επίπεδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων: «Το επίπεδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων είναι ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν έπαιρνες ευκαιρίες όταν κοντά στα 30. Οι παλαιότεροι γκολκίπερ δεν έβγαιναν από την ενδεκάδα. Οι νεότεροι έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν. Ήταν λάθος των συλλόγων που δεν εμπιστεύονταν τους τερματοφύλακες. Ευτυχώς αυτό άλλαξε»

to10.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ