Σβάρνας: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, με πείραξε που φάγαμε γκολ στο τέλος

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την σημερινή εμφάνιση που έγινε με μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγέςΌλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες, για να είναι στην ΑΕΚ. Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Παίξαμε καλά σήμερα, μας βοήθησε το πρώτο γκολ, ήταν δουλεμένο στην προπόνηση το κόρνερ. Ήμασταν αποτελεσματικοί, συγκεντρωμένοι και μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε παραπάνω από 3 γκολ. Μας πείραξε το γκολ που φάγαμε αλλά προσπαθούσε να το ξεχάσουμε. Θέλαμε το μηδέν γιατί παίρνουμε ψυχολογία και εν όψει ενός τόσο μεγάλου αγώνα που έρχεται.


Μαρινάκης σε Γραμμένο: «Τόσο καιρό κανεις ό,τι σου λέει ο Σαββίδης, τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες;»

Για τη δουλειά που γίνεται στα στημένα: Σίγουρα ξέρουμε πόσο σημαντικές είναι οι στατικές μπάλες. Μπορούν να σου κάνουν ένα εύκολο απόγευμα. Και με τους προηγούμενους προπονητές προσπαθούσαμε να κάνουμε πράγματα από τα στημένα, δεν έγινε, αλλά δουλεύουμε παραπάνω για να έχουμε καλά χτυπήματα. Στην φάση του 0-1 το κόρνερ του Λόπες ήταν εξαιρετικό, η κίνηση του Μάριου στον σωστό χρόνο και έτσι έγινε το γκολ.

Πόσο πιο εύκολη είναι η δουλειά στην άμυνα με το πρέσινγκ που γίνεται ψηλά: Βοηθά όλην την ομάδα. Αλλά το θέμα είναι να τρέχουν όλοι. Να τρέχουμε σαν ομάδα με κοντά τις γραμμές. Έτσι είναι πιο εύκολο και βγαίνουμε στο τρανζίσιον όπως το κάναμε με Κλωναρίδη Αλμπάνη.

Ο Βόλος παίζει με σχετικά ψηλά την άμυνα του και ξέραμε ότι με Αλμπάνη – Κλωναρίδη θα έχουμε τον τρόπο να χτυπήσουμε με πάσες στον χώρο στην πλάτη. Είχαμε σωστή τακτική και προσέγγιση στο ματς.

Για τον Σιμάνσκι: Μπήκε συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Προσπαθούμε να τον βοηθάμε στην προπόνηση και στο ξενοδοχείο γιατί όσο πιο γρήγορα εγκλιματιστεί τόσο περισσότερο θα βοηθήσει. Έχει χαρακτηριστικά, ποιότητα και αξίζει να βρίσκεται εδώ.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Δεν το έχω πολυσκεφτεί, είχαμε την Λάρισα, είχαμε τον Βόλο, είχαμε ματς μπροστά μας. Από αύριο, προσεγγίζουμε το ντέρμπι, όλη η Ελλάδα ξέρει τι είναι αυτό το ματς, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, γιατίτου έχει λείψει από τα ντέρμπι μια νίκη.

Για την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει η ΑΕΚ: Όλα παίζουν ρόλο και ο προπονητής και οι παίκτες και το κλίμα.Για παράδειγμα όταν ο συμπαίκτης σου μπαίνει με 1000 σε φάσεις μπαίνεις και εσύ. Και σιγά σιγά αρχίζει και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ