Συγκλονίζει η γιαγιά του Mad Clip: «Ήταν το χρυσό μου αγόρι, είμαι τελειωμένη»

Η γιαγιά του αδικοχαμένου Mad Clip είναι εκείνη η γυναίκα που μεγάλωσε τον τράπερ από μωρό. Ζει στην Αμερική και όπως λέει δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα ξαναδεί τον εγγονό της, ενώ ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Ο Mad Clip στο παρελθόν είχε αναρτήσει στα προσωπικά του social media ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο και τη γιαγιά του και όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από τρυφερή. Την λάτρευε και τον λάτρευε!

Η κυρία Ασπασία μίλησε στο tlife για την απώλεια του αγαπημένου της εγγονού: «Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη. Μια γιαγιά που είμαι τελειωμένη, τι να σας πω. Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε. Ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι, το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι».

Η φωνή της σπαρακτική, δεν μπορεί να το πιστέψει ενώ τονίζει ότι ο Mad Clip ήταν αυτοδημιούργητος και τους αγαπούσε όλους. Όπως μάλιστα αναφέρει η ίδια, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τράπερ, δε σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο για τα συλλυπητήρια. Όσοι τον γνώριζαν, έσπευσαν να της εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη.

«Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ τον κόσμο που παίρνει τηλέφωνο, όλος ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο. Όσο μπορούσε βοηθούσε, όταν έβλεπε κάποιον άνθρωπο δυστυχισμένο».

Με βαθύ πόνο εύχεται σε όλους υγεία ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δε μπορεί να ταξιδέψει για την κηδεία του πολυαγαπημένου και αδικοχαμένου εγγονού της που μεγάλωσε και καμάρωνε, διότι τα χρόνια και η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει.

Σήμερα θα τελεστεί το μυστήριο της κηδείας του τράπερ στο Παλαιό Φάληρο

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ