Συνάντηση του γγΑ Γιώργου Μαυρωτά με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών και μη Ολυμπιακών αθλημάτων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλη Σεβαστή και τον Νομικό Σύμβουλο κ. Σεραφείμ Πολυχρόνη.

Η δίωρη συνάντηση περιελάμβανε ευρεία θεματολογία και πραγματοποιήθηκε με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του γγΑ και των Ομοσπονδιών. Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ ενημέρωσαν τον κ. Μαυρωτά για θεσμικά ζητήματα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και για ζητήματα που άπτονται του αθλητικού νόμου.

Επιπλέον οι μετέχοντες στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον γγΑ για την προετοιμασία των αθλητών του στίβου ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και να του εκθέσουν την κατάσταση των αθλητικών υποδομών για τον ανοικτό αλλά κυρίως για τις δραματικές ελλείψεις στον κλειστό στίβο.

O κ. Μαυρωτάς τόνισε ότι βασική προτεραιότητα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, κάτι που είναι άμεσα συνυφασμένο με την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών υποδομών στα εθνικά στάδια που χρησιμοποιούνται ως προπονητήρια.

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ