Συναντήθηκε με τον Αυγενάκη ο Κουντούρης

Τον κύκλο των συναντήσεων του με τους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού συνέχισε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος και τα ερασιτεχνική τμήματα του.

Κατά κύριο λόγο, ο Κουντούρης έθιξε στον Αυγενάκη την έλλειψη των κατάλληλων εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι ομάδες βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού αγωνίζονται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο αντίστοιχα. Δύο γήπεδα που δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και δεν επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να αναλάβει τη διοργάνωση τελικών φάσεων διεθνών διοργανώσεων, κάτι που θα μεγάλωνε το πρεστίζ και θα ωφελούσε τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση που δόθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τρόποι ενίσχυσης και προώθησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας. Ο κ. Κουντούρης ανέλυσε το μοντέλο του Ολυμπιακού, με τις τόσες διεθνείς επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ενώ θίχτηκαν και τα ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων, οι ελλείψεις τους και η ανάγκη αναβάθμισης των υφισταμένων».

Γράψτε το σχόλιο σας…

to10.gr