Συνεχίζεται κανονικά η σεζόν στο Μπουρούντι

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται κανονικά στο Μπουρούντι, παρά την απειλή του κορονοϊού, όπως αποφάσισε η ομοσπονδία την Κυριακή (5/04) μετά από συνεδρίαση που είχε με τους εκπροσώπους των συλλόγων.

Η χώρα της ανατολικής Αφρικής είναι μία από τις μόλις τέσσερις που το τοπικό πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά, μετά το παγκόσμιο «λουκέτο» σε όλα τα αθλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία.

«Μετά από διαβουλεύσεις με τον υπουργό υγείας, Ταντέους Ντικουμάνα, η γενική συνέλευση αποφάσισε ότι τα πρωταθλήματα της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας θα συνεχίσουν να διεξάγονται με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, μετά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί η σεζόν.

Υπάρχουν ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στο Μπουρούντι, που μαζί με την Λευκορωσία, τη Νικαράγουα και το Τατζικιστάν, συνεχίζουν όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Η περίοδος στο Μπουρούντι, η εθνική ομάδα του οποίου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στους τελικούς του Κόπα Άφρικα, ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ