Συνεργασία με την Amazon για το PAOK TV

Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/3), στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου τέθηκαν ζητήματα γενικού σχεδιασμού κυρίως για την επόμενη σεζόν.

Με δεδομένη την ασάφεια του προγράμματος, έγινε μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας και για τα πακέτα του PAOK TV.

Μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν το συγκεκριμένο project πριν από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καινούριο τη νέα σεζόν. Στόχος είναι το προϊόν να είναι απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs, περισσότερο interactive για καλύτερο user experience.

Έχουν γίνει επαφές με πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και καταλήξαμε στους συνεργάτες μας που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε την υπηρεσία μας. Ήδη έχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα όπου σύντομα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με΄σα από τις επαφές που έχουν κάνει κατάφεραν να έχουν γίνει άμεσοι συνεργάτες και να δουλεύουν σε πολλά θέματα απευθείας με την Amazon.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ