ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κ. Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το επιχειρείν

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το ελληνικό επιχειρείν, ενώ τονίζει ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου έχει ως εξής:

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη.

»Σε όλη την πορεία του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το ελληνικό επιχειρείν. Από το 2011 Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και από το 2012 επικεφαλής και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβίωση και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

»Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τα παιδιά και τους οικείους του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κ. Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το επιχειρείν 1


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ