Τα μεταγραφικά πλάνα της Νότιγχαμ περιλαμβάνουν τον…Ολυμπιακό

Ο τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φρανσουά Μοντέστο αποκάλυψε τα πλάνα του, τα οποία περιλαμβάνουν συνεργασία στα μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Κορσικανός εκτελεί από το καλοκαίρι χρέη τεχνικού διευθυντή στους «Tricky Trees», την ίδια ώρα που επικεφαλής του scouting αλλά και των διεθνών σχέσεων του ιστορικού συλλόγου είναι ο γνώριμος από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ζοσέ Ανιγκό.


Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! Πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA!

Βέβαια και οι δύο είχαν πιάσει δουλειά στη Φόρεστ πολύ πριν επικυρωθεί η ανάληψη των καθηκόντων τους, με τον Μοντέστο να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη του Σαμπρί Λαμουσί στον πάγκο της Νότιγχαμ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, τέλος, ένα ακόμη Ερυθρόλευκο μέλος, που υπηρέτησε τον Ολυμπιακό για 25 χρόνια, ο Κούλης Δουρέκας, έχει σημαντικό ρόλο στο αγγλικό κλαμπ, αναλαμβάνοντας διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Ο Μοντέστο έπαιξε σημαντικό ρόλο στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με τον Γάλλο να φιλοδοξεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους Reds στο ερχόμενο μεταγραφικό «παζάρι», προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος.

«Τα προηγούμενα τρία χρόνια, εργάστηκα στον Ολυμπιακό, έχοντας τον ίδιο ρόλο και από την στιγμή που ο Μαρινάκης αγόρασε την Νότιγχαμ, συνεργάζομαι και με τις δύο ομάδες», είπε ο Κορσικανός σε πρόσφατη συνέντευξη, προσθέτοντας:

«Από τον Ιανουάριο έως και σήμερα, κάνω συνεχώς το δρομολόγιο Πειραιάς- Νότιγχαμ, αλλά πλέον θα δώσω βάση στη δουλειά μου εδώ.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε όλα είναι τακτοποιημένα και γίνεται τρομερή δουλειά. Ήρθε η ώρα να γίνει και εδώ το ίδιο.

Πρόκειται για δύο διαφορετικά κλαμπ, που το καθένα έχει το δικό του στιλ, αλλά εάν υπάρχει παίκτης που δεν βρίσκεται στα καλύτερά του σε μια από τις δύο ομάδες, μπορούμε να τον παραχωρήσουμε στην άλλη, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Σε όλα αυτά προϋποτίθεται ότι θα συμφωνούν οι προπονητές των δύο ομάδων. Το έχουμε κάνει ήδη με τον Μπουχαλάκη και τον Σουντανί.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, πήγε στον Ολυμπιακό από την Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2018, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Σουντανί το φετινό καλοκαίρι».

 

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ