Θέλει να καταργήσει (γιατί άραγε;) την ΕΕΑ η ηγεσία της ΕΟΚ

Είναι πάγια η θέση και στάση της ηγεσίας της ΕΟΚ, κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με κάθε ευκαιρία ξιφουλκούν εναντίον της, με μισόλογα, δίχως να λένε αυτό που πιστεύουν, όπως έκανε σήμερα ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια ευκαιρία να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες, πιο στέρεες βάσεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να εφαρμόζοντα οι νόμοι. Η ΕΕΑ δεν είναι αυτή που θα εφαρμόσει τους νόμους, το έχουμε δει αυτό. Κάτι πρέπει να βρούμε, ούτως ώστε να είναι υγιή τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή, έχουμε το θέμα της υγείας, αλλά και στον αθλητισμό έχουμε ασθενείς. Είναι μια ευκαιρία, με αυτό που γίνεται τώρα, να το διορθώσουμε».

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Γιατί η ΕΕΑ δεν εφαρμόζει τους νόμους; Αν το έχει δει, γιατί δεν το καταγγέλλει; Υποστηρίζει ο «νούμερο 2» της ΕΟΚ ότι στο πρωτάθλημα της Basket League επικρατεί ανομία; Αν ναι, ποιες είναι οι κινήσεις, που έχει κάνει; Κι αλήθεια, δικαιούται ένας παράγοντας Ομοσπονδίας να επιτίθεται κατά ανεξάρτητης αρχής;

Αν νομίζετε ότι σταμάτησε εκεί, κάνετε λάθος. «… Γι’ αυτό είπαμε ότι είναι μια ευκαιρία, να λειτουργήσει σωστά η ΕΕΑ, ή το καλύτερο θα είναι αυτό που λέει ο πρόεδρος εδώ και τόσα χρόνια, δηλαδή να πηγαίνουμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να είναι ενδελεχείς οι έλεγχοι.

Να μπορούμε να δούμε τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε σωματείου, να μπορούμε να βάλουμε κάποιες άλλες προϋποθέσεις, όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις κ.α. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και πιστεύω ότι είναι ευκαιρία τώρα, να τα εξετάσουμε και με καλή θέληση όλων, να τα πραγματοποιήσουμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ