Θετικοί στον κορωνοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι!

Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με την Μίλαν το Σάββατο να ανακοινώνει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της και αθλητικός της διευθυντής, Παόλο Μαλντίνι, αλλά και ο γιος του, Ντάνιελ, που πρόσφατα είχε προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, είναι θετικοί στον Covid-19!

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Ροσονέρι, ο θρυλικός άσος του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο γιος του, ο οποίος ήταν στην Ακαδημία της Μίλαν και πλέον ανήκει στην πρώτη ομάδα του μιλανέζικου συλλόγου, έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες καραντίνας, διάστημα το οποίο θα παραταθεί μέχρι να ιαθούν πλήρως από τον ιό.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός. Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση της Μίλαν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ