Θετικός στον κορονοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Superleague, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως βγήκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο Αχιλλέας Μπέος μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο του Βόλου και σύμφωνα με δική του ενημέρωση, βγήκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνίζεται στη Superleague, έκανε λόγω για “ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊό”

Μάλιστα, ο κ. Μπέος αναφέρει ότι παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει ιδιαίτερα συμπτώματα.

“Φίλες και φίλοι,

αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.” αναφέρει στο ποστάρισμα του.

Φίλες και φίλοι,αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την…

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Mittwoch, 21. Oktober 2020
Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ