Θύρα 13 Ρόδου: «Η φωτογραφία Καλάθη – Βουγιούκα βγήκε χωρίς να το καταλάβουν»

Σάλο έχει προκαλέσει η επίμαχη φωτογραφία που απαθανατίζει τον Ίαν Βουγιούκα και τον Νικ Καλάθη να κρατούν μια μπλούζα, η οποία έχει αναγραμμένο πάνω της το σύνθημα «αντίο, εκεί στην Α2» και το Red Chicken (μτφ: κόκκινη κότα).

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έφερε αντιδράσεις στη μπασκετική κοινότητα, με πολλούς να κατηγορούν τους δυο παίκτες του Παναθηναϊκού για έλλειψη σεβασμού απέναντι στον Ολυμπιακό.


Το «σύστημα» απέτυχε, ο Ολυμπιακός αντιστέκεται…

Μερικές ώρες, πάντως, μετά τη δημοσίευσή της, η Θύρα 13 Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ανέλαβε την ευθύνη για την κυκλοφορία της επίμαχης φωτογραφίας, κάνοντας παράλληλα σαφές πως οι δυο μπασκετμπολίστες δεν είχαν καμία επίγνωση της κατάστασης.

Αναλυτικά:

«O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το «φίλαθλο» μπασκετικό κοινό με τις «επιλεκτικές» ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Υ.Γ.1 Ραντεβού στις 6/12
Υ.Γ.2 Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.
Υ.Γ.3 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ