Το ακριβότερο Video Clip στην Ελλάδα έγινε στην Σαντορίνη!

Νέο video clip από την Ιουλία Κουκουβε σε συνεργασία με τον G-Bani.Το “Για παντα” έχει γυριστεί στη Σαντορίνη από την ομάδα της Promo Paganias σε σκηνοθεσία του Danny Κουμνιώτη και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ανάλογες ξένες παραγωγές.

Μιας που συγκρίνουμε με τα ξένα και ο στίχος που είναι στα Ελληνικά θυμίζει νοοτροπία εξωτερικής Rap σκηνής αφού οι δύο MC’S αποφασίζουν να μιλήσουν με ανοιχτά χαρτιά όσον αφορά τα παθήματα και τα μαθήματα κατά την μουσική τους πορεία.Για την Ιουλία η οποία είναι υπερπαραγωγή από τις αρχές της είναι άλλο ένα clip στο CV της ενώ ο Αλβανικής καταγωγής raper G-Bani έχει να εμφανιστεί σε video με ελληνικό στίχο από τον καιρό του “Κλονοι” τότε που ο Λεκτικός είχε μαζέψει όλη την rap ομάδα του για να επιτεθεί στο hip hop κατεστημένο που αρνούταν να δεχτεί στη λεγόμενη φάση τους τότε BCC.Πως αλλάζουν οι καιροί.

Ειναι η πιο ακριβή παραγωγή video clip που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.Έγιναν γυρίσματα στο υπερπολυτελές συγκρότημα Dana Villas & Infinity Suites επίσης χρησιμοποιήθηκε το προσωπικό και ιστορικό αμάξι του Ανδρεα Μπάρκουλη ένα Mga του 1957 καθώς και γυρίσματα και λήψεις με minibus δικινητήριο ελικόπτερο χρησιμοποιώντας το σε σκηνές που κόβουν την ανάσα . Σίγουρα στην Ελλάδα τέτοιες σκηνές δεν έχουν ξανά γυριστεί   σε παραγωγή και πιθανόν ούτε στην  Ευρώπη καθιστώντας το κλιπ μοναδικό όπως και τα γυρίσματα με το σκάφος Riva Rivarama 44 .

Lyrics, Music & Vocals by Ioulia Koukouve, G-Bani

Φωνητική επεξεργασία και μίξη από Beyond, G-Bani

Μουσική Παραγωγή από RDNS, Aleksander Gjonapalaj, G-Bani

Mixed & Mastertered by G-Bani @ Pirate Sound Studio στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Βίντεο σε σκηνοθεσία Ντάνι Κουμνιώτη

Make Up Artist του Kolomba Pano

Special thanks: Panagiotis Giannakopoulos, Panagiotis Salapatas, Thomas Makris, Clemens Gassnair, Von Christie, Eri Brahimaj.

Video Executive Production από τον Promo Paganias, στην Αθήνα, Ελλάδα

Ακούστε το εδώ : 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ:

DANA VILLAS & INFINITY SUITES

CUBA ROOM VIP

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

CALDERA YACHTING

MAMOUNIA CLUB

ALBATROS BEACH BAR

ΒΙΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΜΑΜΑ ΜΕΖΕ

AMMOS STORES

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SANDEN

ΤΡΕΝΤΙ ΚΑΙ

AIGAION IRISH PUB

IFESTIA HOTEL

KOLOMBA ΕΔΩ MUA

VASSILIOS PAROUSIS


Πηγη

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ