Το ενάμισι χαρτί του Σεμέντο…

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο, Λίσαντρο Σεμέντο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με τα τρία γκολ και την μια ασίστ μέχρι στιγμής, αναστατώνει κάθε άμυνα με την ταχύτητα, τις εμπνεύσεις και την αποτελεσματικότητα του.

Ο Σεμέντο αποτελεί έκπληξη για όλους εκτός από τον Γιάννη Σαμαρά που τον πήρε με κλειστά μάτια. Βλέπεται την σεζόν 2017/18, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με 15 γκολ και ισάριθμες ασίστ είχε ανεβάσει σχεδόν μόνος του την Φορτούνα Σιτάρντ στην μεγάλη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Εκεί αν και πήρε τις ευκαιρίες (28 ματς) δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά (3 γκολ, 2 ασίστ). Οι άνθρωποι της Φορτούνα όμως τον πιστεύουν και για αυτό δεν τον άφησαν ελεύθερο αλλά τον έδωσαν δανεικό για να «ψηθεί» και σε επίπεδο Α κατηγορίας.

Οι Ολλανδοί έχουν ενάμισι εκατομμύριο λόγους να πιστεύουν τον Σεμέντο, όσα χρήματα δηλαδή είναι και η ρήτρα της εξαγοράς του από τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί στο πρόσφατο παρελθόν, στην περίπτωση του Φελίπε Φερέιρα, απέδειξαν ότι βάζουν το χέρι στην τσέπη αν χρειαστεί. Το καλοκαίρι δαπάνησαν 300.000 ευρώ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου.

Τώρα βέβαια μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό. Εφόσον όμως ο Σεμέντο συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται ο Μπούσης να κάνει την υπέρβαση με τα απαραίτητα πάντα παζάρια…

 

to10.gr