Το ΜέΡΑ25 Γερμανίας ξεκινάει προεκλογική εκστρατεία στη Βρέμη

Tο ΜέΡΑ25 Γερμανίας ξεκινάει σήμερα την προεκλογική εκστρατεία, στο κρατίδιο της Βρέμης.

Διάφορες περιβαλλοντικές και κοινωνικές οργανώσεις πολιτών θα παρευρεθούν στην προεκλογική εκδήλωση απόψε βράδυ που θα σημάνει την έναρξη των προεκλογικών διεργασιών, όπως τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου και του πολιτικού προγράμματος για το ομόσπονδο κρατίδιο. Το «παρών» θα δώσουν και η Julijana Zita, γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γερμανίας καθώς και ο Έρικ Έντμαν, πολιτικός διευθυντής του DiEM25. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την άνοιξη του 2023.

Η Βρέμη είναι από τα προοδευτικότερα κρατίδια της Γερμανίας, σημειώνει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του, με τη παρούσα κυβέρνηση, προσθέτει, να αποτελείται από τους Πράσινους, τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Αριστερούς.

Το ΜέΡΑ25 ασκεί κριτική και στα τρία αυτά κόμματα επισημαίνοντας ότι «έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το ΜέΡΑ25 Γερμανίας βρίσκεται από σήμερα στη Βρέμη για να αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση, σε μια περίοδο που η Βρέμη, η Γερμανία και όλη η Ευρώπη την χρειάζονται επειγόντως», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.


sofokleousin.gr