Το μήνυμα του SUPER 3 για τον Κουκ

Ο Κουκ, ο οπαδός του Άρη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, θα είχε σήμερα γενέθλια. Ο SUPER 3 με ανάρτηση του ζήτησε από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ νίκες στα σημερινά παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιος, αντίστοιχα, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του SUPER 3:


Συγκινήθηκα αναγνώστη μου, βλέποντας το ΠΑΟΚ-Ξάνθη από τη φιλόξενη συχνότητα του PAOK TV

«Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα φορτισμένες για όλους μας αφού την Παρασκευή ήταν η ονομαστική εορτή του οπαδικού μας πατέρα ενώ σήμερα ο αδελφός μας, ο Νίκος ο Κουκ, θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του και το καλύτερο δώρο για αυτόν, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του, θα ήταν τα νικηφόρα για τον ΑΡΗ μας αποτελέσματα σε Περιστέρι και Παλέ, για ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα.

Μέρες σαν κι αυτή, με τσίτα τις μουσικάρες κι άφθονο αλκοόλ, μας υπενθύμιζε την αστείρευτη αγάπη του για το σύλλογο και ξεδίπλωνε το οπαδικό του ήθος, το οποίο αποτελεί φάρο ανιδιοτελούς πίστης κι αφοσίωσης που συνεχίζει να φωτίζει τις νεότερες γενιές και να πλάθει συνειδήσεις αλληλοσεβασμού και συντροφικότητας.

Εμείς σαν SUPER 3 απαιτούμε από όλους όσους εκπροσωπούν την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας που αντιστέκεται από το 1914, να δουν τους αντιπάλους μέσα από τα μάτια του γέρου και όλου του αντάρτη λαού της και να μην ξεχάσουν σήμερα και ποτέ την ειδική αποστολή τους: αγώνας ως τη νίκη, για πάντα!

Cook’s not Dead – We are …the League!

MΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Γερο μου δεν φεύγεις στιγμή από το μυαλό μας θα σε μνημονεύουμε και δεν θα σε ξεχάσουμε λεπτό».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ