Το ΝΒΑ είναι έτοιμο να δεχθεί τον MVP της Ευρωλίγκας

Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά παράτολμο να προβλέψει κανείς τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και η όποια σκέψη για την επόμενη μέρα, για τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ενδέχεται να είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Απ’ όλα αυτά, βέβαια, μπορείτε να εξαιρέσετε τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας, τον Σέιν Λάρκιν, που μάλλον δεν έχει λόγους να ανησυχεί για το μέλλον του. Φρόντισε από φέτος.

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το όνομα του Λάρκιν υπάρχει σε ουκ ολίγες μεταγραφικές λίστες. Υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές, που απλοποιεί ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ο Αμερικανός δεν έχει παρά να ζυγίσει τα πράγματα και να επιλέξει ανάμεσα στις προτάσεις που θα έχει.

Αν υπάρχει ένα «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή, είναι του περιφερειακού της τουρκικής ομάδας, ο οποίος αναμένεται να είναι το μήλο της έριδας για τους έχοντες γερό πορτοφόλι. Και παρότι η αγορά αναμένεται να είναι πεσμένη, η ζήτηση πάντα ανεβάζει την τιμή κι ο Λάρκιν έχει… τρελή ζήτηση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ