Το Public μας συστήνει τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών EOSRτης Canon!

Το Public καλωσορίζει τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών CanonEOSR. Το νέο, πρωτοποριακό σύστημα πλήρους καρέ της Canon EOS R, θέτει νέα πρότυπα στο κόσμο της φωτογράφισης και της κινηματογράφησης!Επισκέψου τώρα το public.gr ή ένα κατάστημα Public και επίλεξε μια κάμερα ή ένα φακό Canon της νέας σειράς EOSR κερδίζοντας έκπτωση έως και 250€.

Η νέα, highend γενιά φωτογραφικών μηχανών του συστήματος CanonEOSR προσφέρει εκπληκτική τεχνική λεπτομέρεια επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάζουν αποκλειστικά στη δημιουργικότητά και το πάθος τους χωρίς δυσκολίες. Κάποια από τα πλεονεκτήματα που φέρνει το σύστημα EOS R είναι:

Με δεδομένο το υψηλό επίπεδο του τελικού αποτελέσματος, η πρωτοποριακή σειρά φωτογραφικών μηχανών CanonEOSR χαίρει της εμπιστοσύνης κορυφαίων φωτογράφων όπως οι Δημήτρης Σκουλός (Μόδα), Εύη Χριστοπούλου (Καλλιτεχνικό πορτραίτο και fine art photography), Χρήστος Βλάχος (Άγρια φύση και τοπίο), Μπάμπης Τσουκιάς (Γάμος), Γιώργος Μασχαλίδης (Αστικό τοπίο και vlogging) και Βασίλης Μιχαήλ (Διαφημιστική φωτογραφία και βίντεο).

Αν ανυπομονείς για κορυφαίεςφωτογραφικές μηχανές που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της εργασίας σου,τότε μπες στο public.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Publicγια να κάνεις δικιά σου τη νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών CanonEOSR, με έκπτωση έως και 250€.

Γιατί στο Public είμαστε λάτρεις της φωτογραφίας!

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ