Το ξέσπασμα του πατέρα της άτυχης 4χρονης που έχασε τη ζωή της από εγχείρηση «ρουτίνας»

Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση της μικρής Μελίνας που συγκλόνισε με το θάνατό της όλο το πανελλήνιο, καθώς το 4χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στην Κρήτη μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στις 29 Δεκεμβρίου του 2015.

Το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου του 2015 η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για κρεατάκια.

Αρχικά η μικρή Μελίνα πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015  το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο με τους γιατρούς να αφαιρούν τα κρεατάκια και να τοποθετούν σωληνάκια στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Η τραγική υπόθεση που συγκλονίζει την Κρήτη έφτασε στο δικαστήριο. Στο εδώλιο κάθεται η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, καθώς της αποδίδονται ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης της διαδικασίας αφύπνισης της 4χρονης Μελίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ο ιατροδικαστής πραγματογνώμονας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόρισμά του μετά τον θάνατο της 4χρονης. Η δίκη στη συνέχεια διακόπηκε για την προσεχή Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, για τις 9:30 το πρωί, αναφέρει το cretapost.gr.

Πριν τη διακοπή της δίκης, ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης με ανάρτησή του στο Facebook κατηγόρησε την αναισθησιολόγο για τραγικές παραλείψεις.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ