Τσαλδάρης: «Δεν καταφέραμε σε καμία στιγμή να κάνουμε αυτά που θέλαμε»

Την ανωτερότητα του Χαρίλαου Τρικούπη παραδέχθηκε ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσαλδάρης, μετά την ήττα της ομάδας του με 83-72, για την 2η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του κόουτς Καλαμπάκου και τόνισε ότι η δική του ομάδα δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική σε άμυνα και επίθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το παιχνίδι στο Μεσολόγγι αποτελεί μάθημα για όλους και θα πρέπει άπαντες να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις, για να βελτιωθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα ματς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για την εμφάνιση και την νίκη, νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο πως το άξιζαν.

Εμείς, από την άλλη μεριά, δεν καταφέραμε σχεδόν σε καμία στιγμή του αγώνα, να κάνουμε αυτά που θέλαμε, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θεωρώ πως ήταν εμφανές ότι δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την πίεση και την ατμόσφαιρα αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιξε η ομάδα του κόουτς Καλαμπάκου.

Από εκεί και μετά, σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να πούμε και να δούμε, να κάνουμε την ανάλυση μας και να προχωρήσουμε βελτιώνοντας αδυναμίες, γιατί είμαστε ακόμα πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Μάθημα για τους περισσότερους είναι η κάθε προπόνηση, πόσο μάλλον ένα παιχνίδι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, πολύ μπασκετική, με πολύ θόρυβο, σε φίλαθλα πλαίσια, που φαντάζομαι πως όλοι χαίρονται να παίζουν».

to10.gr