Τσιλιγγίρης: «Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί»

Την ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει τις δυνατότητές του είχε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης στο φιλικό που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αρης στο γήπεδο του Ευόσμου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (3-1)

Ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως βασικός από τον Τόλη Τερζή, τόνισε ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος όποτε χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αρης θα τα πάει πολύ καλά στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:                                              

«Χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι για τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Πιστεύω πήγαμε καλά σήμερα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Τώρα είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και επικεντρωνόμαστε εκεί».

Για τον νέο προπονητή: «Περιμένουμε να έχουμε πιο πολλά νέα τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να έρθει σύντομα, να δουλέψουμε μαζί του και πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για τον πιο ενεργό ρόλο που έχει πλέον: «Είναι σημαντικό το ότι παίζω, δεν είναι καλό που τραυματίστηκε ο Κουέστα. Εγώ με τον Έμαν πρέπει να βγούμε μπροστά μέχρι να γυρίσει και ο Χουλιάν, δουλεύουμε και είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί».

to10.gr