Τσιμίκας: «Μοναδικός στόχος η νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για το τι περιμένεις από τον εαυτό του στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν: «Πρώτα από όλα περιμένω από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μετά περιμένω από τον εαυτό μου να δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν θα παραταχθεί με νέο προπονητή: «Περιμένουμε από την Μπάγερν να παίξει καλά. Πιστεύω ότι θα παίξει με το ίδιο πλάνο που είχε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν είναι Μπάγερν. Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εξαρτάται από εμάς πως θα είμαστε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε αυτοί που ήμασταν και στο Καραϊσκάκη, όπου δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε νικήσει εξίσου μεγάλες ομάδες. Ευελπιστούμε να γίνει το ίδιο και αύριο.

Για το πώς το ζει ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής, σαν άνθρωπος:«Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει εδώ. Από εκεί και πέρα δεν μου λέει κάτι. Προπονούμαι καθημερινά για να φτάσω στο επίπεδο που θα αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες. Θα προσπαθήσω να το χαρώ. Σίγουρα είναι μια γιορτή και μακάρι όλη αυτή η χαρά να συνδυαστεί με νίκη.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ