Τσιόδρας: «Είμαι κόκκινος, είμαι Ολυμπιακός»

Είναι ο άνθρωπος που περιμένει πως και πως κάθε απόγευμα όλη η Ελλάδα για να ενημερωθεί για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, ο οποίος κάθε απόγευμα στις 18:00 ενημερώνει τους Ελληνες για την κατάσταση στη χώρα μας και την εξέλιξη του δολοφονικού κορωνοϊού.

Την Τετάρτη, πριν την καθιερωμένη ενημέρωση για τα νέα κρούσματα στην χώρα μας, ένας από τους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα είπε στον κ. Τσιόδρα ότι το πρόσωπό του είναι κόκκινο. «Είστε κόκκινος», του είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τον καθηγητή να του απαντάει: «Είμαι κόκκινος, είμαι Ολυμπιακός»! Ο κ. Τσιόδρας στη συνέχεια έκανε την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα στη χώρα μας, δίνοντας αναλυτικά στοιχεία για μια ακόμα ημέρα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας είναι το πρόσωπο των ημερών και ο επιστήμονας που χειρίζεται παραδειγματικά την πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώνουμε στη χώρα μας. Ενας καθηγητής – πρότυπο, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ