Τζόκοβιτς: «Θα βγούμε από αυτό δυνατότεροι και πιο ενωμένοι από ποτέ» (pic)

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instgram ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε το μήνυμά του για αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Ο Σέρβος τενίστας έκανε έκκληση σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως αυτή η σκληρή δοκιμασία θα βγάλει όλους τους ανθρώπους πιο δυνατούς και ενωμένους από ποτέ.

Αναλυτικά:

«Προσεύχομαι για την υγεία όλων μας. Μακάρι ο Θεός να θεραπεύσει κάθε αρρώστια που υπάρχει στον καθένα από εμάς. Φυσική, διανοητική ή πνευματική. Μακάρι να μας δώσει υγεία, ενέργεια και χαρά σήμερα, γιατί περνάμε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές.

Σας παρακαλώ, μείνετε σε καραντίνα σπίτια σας. Έτσι θα βοηθήσετε τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την υγεία όλων μας. Χρειάζονται αυτή την βοήθεια. Ας μην τους είμαστε ακόμη ένα βάρος σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Όλα είναι θέμα αντίληψης. Ζούμε μια σύγχρονη ζωή και συνεχώς βρισκόμαστε σε κίνηση. Σπάνια δεν κάνουμε τίποτε και απλά σκεφτόμαστε τις ζωές μας. Εθιστήκαμε στην ιδέα του ότι πρέπει πάντα να βρισκόμαστε κάπου αλλού και να κάνουμε κάτι παραγωγικό.

Κι εγώ ζω με αυτό. Θέλω όμως να είμαι παραγωγικός και ενεργός σε αρμονία με την εσωτερική μου γαλήνη. Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί. Ας προσπαθήσουμε να γελάσουμε, να αγαπήσουμε και να αφιερώσουμε χρόνο στον εσωτερικό μας κόσμο.

Προσευχηθείτε, σκεφτείτε, τρέψτε τους εαυτούς σας υγιεινά, παίξτε μουσική, τραγουδήστε, χορέψτε, διαβάστε, γράψτε, γυμναστείτε, κοιμηθείτε καλά, προπονείστε το μυαλό σας και σκεφτείτε θετικά. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να τα κάνετε όλα αυτά.

Με το να κάτσουμε σπίτια μας, όχι μόνο θα βοηθήσουμε στην όσο το δυνατόν πιο αργή εξάπλωση του ιού, αλλά θα δώσουμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα μέσα μας και να δουλέψουμε στο υποσυνείδητό μας, κάτι το οποίο αγνοούσαμε να κάνουμε πριν.

Πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να αναγεννήσουμε κάθε επίπεδο του εαυτού μας. Μόνο έτσι θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την Μητέρα Γη να θεραπευτεί συντομότερα.

Είμαστε όλοι ΕΝΑ. Όλοι ζούμε στον ίδιο κόσμο. Σας παρακαλώ, συμπεριφερθείτε στους ανθρώπους και στη φύση όπως θα συμπεριφερόσασταν στους εαυτούς σας. Ο Θεός να σας έχει καλά. Θα βγούμε από αυτό δυνατότεροι και πιο ενωμένοι από ποτέ. Είμαι σίγουρος».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ