Τζόρτζεβιτς : «Θα αργήσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Μπορεί στη Σερβία η πανδημία να μην έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η κατάσταση μοιάζει να ελέγχεται, όμως στην Ιταλία και δη στην Μπολόνια όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει δει εικόνες από το κακό, λόγω εθνικότητας, αλλά έχει τρομάξει το μάτι του, με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην πόλη που τον φιλοξένησε, στη χώρα που εργάζεται.

«Όταν η πανδημία υποχωρήσει, θα προσπαθήσουμε όλοι να φτιάξουμε ξανά ένα περιβάλλον, στο οποίο ο κόσμος θα μπορεί να απολαμβάνει έναν αγώνα μπάσκετ, μια ταινία στο σινεμά, δίχως να φοβάται… Ο φόβος αυτού του καιρού δεν θα φύγει γρήγορα κι εύκολα, δεν θα με εκπλήξει αν δω για πολύ καιρό ανθρώπους να κυκλοφορούν με μάσκες. Έχουμε δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα -δεν είναι εύκολο- αλλά είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε και θα επανέλθουμε» είπε ο κόουτς της Μπολόνια, ο οποίος συμφώνησε δίχως δεύτερη σκέψη στο κλείσιμο των πρωταθλημάτων στη χώρα.

«Ήταν μια απόφαση που περίμενα, δεδομένων των απίθανων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα. Θα χρειαστεί χρόνος για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας, όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Το πρωτάθλημα; Όλα είναι σε δεύτερη μοίρα. Η προτεραιότητα τώρα είναι οι ανθρώπινες ζωές» τόνισε.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ