United Airlines: Για πρώτη φορά απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας με Washington D.C.

Την απευθείας καθημερινή, εποχική πτήση της, εγκαινίασε η  United Airlines,  συνδέοντας τον  Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με  τον κόμβο της εταιρείας στο Washington Dulles International Airport, αποτελώντας  ιστορικά την πρώτη που πραγματοποιείται μεταξύ της Αθήνας και της Washington D.C, και προστίθεται στο υπάρχον καθημερινό θερινό πρόγραμμα της United που περιλαμβάνει την πτήση από την Αθήνα προς τον κόμβο τη Νέα Υόρκη/Newark, που ξεκίνησε πάλι στις 3 Ιουνίου.

Η  νέα καθημερινή, απευθείας, θερινή πτήση πραγματοποιείται με το υπερσύγχρονο Boeing 787-8 Dreamliner αεροσκάφος, εξοπλισμένο με τα βραβευμένα United PolarisSM business class cabin και United Premium PlusSMθέσεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε για πρώτη φορά μια απευθείας πτήση μεταξύ της Αθήνας και της Ουάσινγκτον, επεκτείνοντας περαιτέρω το ευρωπαϊκό δίκτυο δρομολογίων και προσφέροντας στους πελάτες μας από την Ελλάδα άμεση πρόσβαση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, καθώς και σε περισσότερους από 80 προορισμούς από τον κόμβο μας», δήλωσε ο United Director Sales Bob Schumacher.

Για να προσθέσει:  «Πετώντας με το αεροσκάφος μας Boeing 787-8 Dreamliner, αυτή η πτήση προσφέρει στους πελάτες από την Ελλάδα κορυφαία άνεση και εξυπηρέτηση, με χρήση των σουιτών United Polaris και της καμπίνας επιβατών United Premium Plus»

Απο την πλευρά ης, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ιωάννα Παπαδοπούλου, επισήμανε :«Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς σήμερα καλωσορίσαμε για πρώτη φορά την αεροπορική σύνδεση μεταξύ της Αθήνας και της Ουάσινγκτον με τα φτερά της United Airlines».

Γι να συμπληρώσει: «Η συγκεκριμένη, ιστορικά πρώτη σύνδεση μεταξύ των δύο πρωτευουσών, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια για το αεροδρόμιό μας, την πόλη και τη χώρα μας, αναδεικνύοντας τη σημαντική ζήτηση και τη δυναμική της αγοράς.

Οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα δραστήριας ελληνοαμερικανικής κοινότητας,  ετοιμάζονται πλέον να σχεδιάσουν το ταξίδι τους και να απολαύσουν το καλοκαίρι της Αθήνας.

 Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αεροπορικό συνεργάτη μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη στενή και αποτελεσματική  συνεργασία μας με τη United Airlines».

Η νέα πτήση της United από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, εξοπλισμένο με 28 πλήρους πρόσβασης στο διάδρομο United Polaris business, 21 United Premium Plus, 36 Economy PlusSM και 158 Economy θέσεις.

Ο επαναστατικός σχεδιασμός του Dreamliner προσφέρει στους πελάτες πλήθος χαρακτηριστικών για αυξημένη άνεση, όπως μεγάλα παράθυρα, σημαντικό χώρο αποθήκευσης πάνω από τη θέση, μοντέρνο LED φωτισμό εξομοιώνοντας πλήρως την ημέρα – βοηθώντας τους επιβάτες να ρυθμίσουν το «εσωτερικό ρολόι» τους κατά την υπερατλαντική πτήση.

Επιπρόσθετα, το χαμηλότερο υψόμετρο καμπίνας, ο καθαρότερος εξαερισμός και η πιο ομαλή κίνηση επιτρέπουν στους επιβάτες να νιώθουν ξεκούραστοι κατά την άφιξη.

Η  United Polaris business class είναι μια premium ταξιδιωτική εμπειρία που δίνει προτεραιότητα στην ξεκούραση και στην άνεση, περιλαμβάνοντας ποιοτική διατροφή κατά τη διάρκεια της πτήσης, premium kit προσφορών, εντελώς επίπεδα κρεβάτια και θέσεις με πλήρη πρόσβαση στο διάδρομο.

Σημειώνεται πως ηUnited συνδέει με καλοκαιρινές εποχικές πτήσεις την Ελλάδα από το 2016.  Επιπρόσθετα στη νέα εποχική πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles, η United προσφέρει μια εποχική καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Newark.

Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κλείσουν την πτήση τους μέσω του united.com ή επικοινωνώντας με τις κρατήσεις της United / Δευτέρα έως Παρασκευή / 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τον Ιούλιο 2021, η United σκοπεύει να πραγματοποιεί 230 καθημερινές πτήσεις προς περισσότερους από 100 προορισμούς στις ΗΠΑ και διεθνώς, από τον κόμβο της στο Washington Dulles. Το αεροδρόμιο Washington Dulles λειτουργεί ως η διεθνής πύλη εισόδου στην αμερικανική πρωτεύουσα, με τη United να εξυπηρετεί 11 διεθνείς πρωτεύουσες και 17 χώρες μέσα στον μήνα.


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ