Βασιλόπουλος: «Πολύ ταλαιπωρημένη η ομάδα τις τελευταίες δυο εβδομάδες»

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Προμηθέα (12/02, 17:00),  τονίζοντας ότι η ομάδα των Δυτικών προαστίων έχει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:


Τους ξεμπρόστιασε η Μαρούπα. Απίστευτη ανάρτηση στο Facebook, από το μέλος της ΕΕΑ, για την πολυιδιοκτησία και την σχέση του Ιβάν με τον Καλπαζίδη.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, ο Προμηθέας είναι μια ποιοτική ομάδα, είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φτάνουμε σ’ ένα ημιτελικό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη η ομάδα τις τελευταίες δυο εβδομάδες, καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε μια σωστή προπόνηση, εξαιτίας κάποιων τραυματισμών και ιώσεων, ενώ έχουμε την παρουσία ενός νέου παίκτη, του Κέιν, που θα πρέπει να μπει στην φιλοσοφία της ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ