Βετούλας: «Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα»

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Βετούλας για τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου. Ο κόουτς του Ιωνικού Νικαίας δήλωσε ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να πάει στην μεριά του συγκροτήματος του Νίκου Παπανικολόπουλου, όμως οι αθλητές του είχαν τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα.

Ο Βετούλας τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως: «Θεωρώ ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ήταν εντυπωσιακό με πολύ μπασκετικές φάσεις. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να το έχουν κερδίσει.


Συγκινήθηκα αναγνώστη μου, βλέποντας το ΠΑΟΚ-Ξάνθη από τη φιλόξενη συχνότητα του PAOK TV

Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα ενάντια σε έναν αντίπαλο, που είναι σε υψηλή βαθμολογική θέση και παίζει καλό μπάσκετ. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να πιστεύουμε στην ομάδα μας και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα φέτος.

Μας βοηθά επίσης να έχουμε πολύ καλή ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου και να ευχηθώ στον κόουτς Νίκο Παπανικολόπουλο, που είναι και φίλος, καλή επιτυχία και ο,τι καλύτερη στην προπονητική του σταδιοδρομία».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ