Βινίσιους: «Οργιάζουν» τα social media για ειδύλλιο με την Έστερ Εσπόζιτο!

«Φωτιές» άναψε ένα σχόλιο του Βινίσιους Ζούνιορ κάτω από το τελευταίο ποστ της Έστερ Εσπόζιτο, με τα social media πλέον να κάνουν λόγο για ειδύλλιο.

Ένα σχόλιο του Βινίσιους Ζούνιορ στο τελευταίο ποστ της Έστερ Εσπόζιτο ήταν αρκετό για να ανάψει… φωτιές στα social media.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης προς έκπληξη πολλών άφησε μια λευκή καρδιά και ένα emoji με κόκκινες καρδούλες κάτω από την τελευταία ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού, η οποία είχε ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram με τοποθεσία τη Μαδρίτη.

Πολύ γρήγορα ωστόσο οι χρήστες των social media… ψάχτηκαν λίγο περισσότερο και συνειδητοποίησαν πως αμφότεροι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο Μαϊάμι.

Κάπως έτσι οι φήμες για ειδύλλιο δεν άργησαν να εμφανιστούν, με το σχόλιο του Βινίσιους να συγκεντρώνει πάνω από 36 χιλιάδες likes, αλλά και αναρίθμητες απαντήσεις που υπαινίσσονταν την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ των δυο.

«Ο Βίνι πάντα επιτίθεται», «έτοιμος για το δεύτερο Champions League» και πολλά ανάλογα σχόλια πλημμύρισαν το τελευταίο ποστ της Εσπόζιτο, η οποία για την ώρα έχει αποφύγει να σχολιάσει τις φήμες.

gazzetta.gr


Πηγή