Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ΑΣΟΕΕ: Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές

Φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το Open, ο φοιτητής κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο κυλικείο της ΑΣΟΕΕ, τον πλησίασαν 3 άτομα που φορούσαν μάσκες, τον αναγνώρισαν και του είπαν: «Εσύ δεν είσαι αυτός που κάνει δημόσια δηλώσεις και για την πανεπιστημιακή αστυνομία;»

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν, με μπουνιές και κλωτσιές. Αμέσως μετά τα τρία άτομα – που όπως είπε ο φοιτητής ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο – έτρεξαν να εξαφανιστούν. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και τις πρυτανικές αρχές. Λίγο αργότερα κατευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε. Δεν συνελήφθη κανένας από τους δράστες, αλλά γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Μιλώντας στο OPEN, ο φοιτητής αφηγήθηκε τα όσα βίωσε: «Έβγαινα από το πανεπιστήμιο για να γυρίσω σπίτι, με αναγνώρισαν 3 άτομα και μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές, φωνάζοντάς μου ότι είμαι αυτός που βγαίνω στα κανάλια και ότι θέλω την αστυνομία μέσα στις σχολές».

«Μετά το περιστατικό, κάλεσα την αστυνομία, ενημέρωσα όσους μπορούσα, πρέπει να ενημερώθηκε και ο πρύτανης, εντέλει όμως η ΕΛ.ΑΣ. δεν επενέβη, με την αιτιολογία ότι υπήρχαν φοιτητές μέσα», είπε.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ