Ζουμερό χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά
800 γρ. χοιρινό
6 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
3 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
½ φλ. ζωμός λαχανικών
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε τις πιπεριές και το χοιρινό σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τη μουστάρδα και τον ζωμό λαχανικό και ανακατέψτε. Αφήστε τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά, αλατίστε και προσθέστε πιπέρι. Έπειτα προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε και πάλι και αφήστε το στο μάτι μέχρι να δέσει η σάλτσα.