Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 15 Απριλίου του 2021, ο ζωοδότης Ήλιος από τις 25° 57’ του Κριού θα σχηματίσει μια υπέροχη όψη εξάγωνου με τον ευεργέτη Δία που θα βρίσκεται στις 25° 57’ του Υδροχόου.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Φρέσκια ενέργεια σας φέρνει αυτή η όψη και ο ανανεωτικός αέρας της σας χαρίζει ευκαιρίες και επιτυχίες, κυρίως σε όποιες δραστηριότητες έχετε μέσα σε συλλόγους ή ομάδες. Νέα σχέδια ξεφυτρώνουν μέσα από το κεφάλι σας τα οποία γίνονται στόχοι ζωής με προοπτικές ασυνήθιστα προσοδοφόρες για τους καιρούς που ζούμε! Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικές και θα σας γεμίσουν με όραμα για το μέλλον σας. Ο κύκλος των φίλων σας ενδέχεται, όχι μόνο να σας υποστηρίξει, αλλά και να ανανεωθεί με νέα και συναρπαστικά άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτυχίες επαγγελματικές, κοινωνικές και συναισθηματικές φέρνει σε εσάς αυτή η όψη. Η γενικότερη εικόνα σας βελτιώνεται αισθητά και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται στον ορίζοντά σας ή τροποποιούνται, με ευνοϊκό τρόπο πάντα, οι συνθήκες στη παρούσα εργασία σας. Ξαφνικά οικονομικά οφέλη που θα έχετε θα λειτουργήσουν ως από μηχανής θεός σώζοντας, στο παρά πέντε που λένε, καταστάσεις. Θα έχετε εύνοια από άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και που θα σταθούν αρωγοί στα όποια σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δείτε την ζωή με μια πιο θετική ματιά και, αντί να ασχολείστε με τις μικρολεπτομέρειες της ζωής γενικότερα και τα προβλήματα της καθημερινότητας ειδικότερα, θα εστιάσετε στη μεγαλύτερη εικόνα. Με αυτήν την συμπεριφορά θα έλξετε στην ζωή σας θετικές καταστάσεις, ευκαιρίες και ανθρώπους, η ενέργεια των οποίων, θα βοηθήσει τα μάλα στις όποιες επιδιώξεις σας. Διαφημίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πιστέψτε στις δυνάμεις και στις γνώσεις σας τις οποίες πιθανά να κληθείτε και να μεταλαμπαδεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετικές μέρες για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σας σε δημόσιους οργανισμούς και τράπεζες αλλά και σε ότι σχετίζεται με τυχόν κληρονομίες. Γενικά, θα έχετε οικονομικά οφέλη τα οποία θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε, εκτός από το ζην, και με το ευ ζην. Θα έχετε υποστήριξη από ανθρώπους που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα μιλώντας, από εσάς και αν είχατε κάποια στιγμή συγκρούσεις μαζί τους τώρα η κατάσταση εξομαλύνεται. Μπορείτε να κάνετε μελλοντικά οικονομικά πλάνα.

ΛΕΩΝ

Υπέροχες μέρες του Απρίλη για θέματα συνεργασιών αλλά κυρίως σχέσεων. Η θετική σας αύρα και η υπέροχα δυναμική σας ενέργεια θα φέρει στο εδώ και τώρα σας ανθρώπους που θα λειτουργήσουν, τρόπον τινά, σαν «χορηγοί επικοινωνίας». Τα σχέδια σας παίρνουν σάρκα και οστά και τα όποια συμβόλαια ή συμφωνητικά υπογράψετε τώρα, θα σας φέρουν μελλοντικά απίστευτες ικανοποιήσεις και κέρδη. Οι προσωπικές σας σχέσεις σας δίνουν αγάπη και χαρά καθώς τα όποια προβλήματα υπήρχαν μένουν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, καθώς οι ειδήσεις που περιμένατε έρχονται, φέρνοντάς σας οικονομικά οφέλη. Πλέον, είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τα όποια προβλήματά σας στην παραμικρή λεπτομέρεια και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις έτσι ώστε να μην εμποδίζει τίποτα τη ροή της καθημερινότητάς σας. Θα βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή και οι θετικές εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Το ότι είστε, πλέον, θετικά διακείμενοι στις αλλαγές, θα λειτουργήσει βοηθητικά.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διασκέδαση και απολαύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας αλλά και για περιπέτειες, ειδικά ερωτικού περιεχομένου. Ένα ξεχωριστό πρόσωπο ίσως μπει στην ζωή σας ανατρέποντας ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Εκφραστείτε δημιουργικά και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη να φτιάξει τις μέρες σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Φλερτάρετε, όχι μόνο με ανθρώπους, αλλά και με την ίδια την ζωή και δεν θα χάσετε. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα σας φέρουν μεγάλες χαρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ασχοληθείτε με τον χώρο που ζείτε ή με τον χώρο που εργάζεστε, γενικά με το χώρο που περνάτε πολλές ώρες σε καθημερινή βάση κάνοντάς τον πιο όμορφο αισθητικά. Πιθανά, να σας απασχολήσουν αγοραπωλησίες ακινήτων από τις οποίες θα έχετε, μάλιστα, και μεγάλα οικονομικά οφέλη. Οι κερδοφόρες συμφωνίες που βρίσκονται στο μενού των ημερών θα σας δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να βελτιώσετε, εκτός από το οικονομικό σας επίπεδο, και το ψυχολογικό. Επιπρόσθετα, θα βρείτε και τις ισορροπίες σε θέματα καθαρά οικογενειακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για μάθηση και για αύξηση των γνώσεών σας, κάτι που θα ανεβάσει το ηθικό σας και θα σας βγάλει από το συναισθηματικό τέλμα του τελευταίου διαστήματος. Η ανάγκη σας να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας με τους άλλους θα σας ωθήσει στο να ξεπεράσετε αυτό-μπλοκαρίσματα που ενδεχόμενα είχατε. Το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς και οι ευκαιρίες που θέλατε θα έρχονται μπροστά σας. Η εξωστρέφειά σας και η ευχάριστη προσωπικότητά σας θα φέρουν θετικές παρουσίες στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το οικονομικά σας βελτιώνονται και με τον τρόπο αυτό το ηθικό σας δέχεται ενέσεις αισιοδοξίας καθώς βλέπετε πλέον, όχι μόνο φως στο τούνελ, αλλά και το τέλος του! Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα παραγωγικές για εσάς και η αποδοχή των ταλέντων σας από τους άλλους ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή σας και την «αντικειμενική αξία» της ίδιας σας της ζωής. Τα θεμέλιά σας, είτε μιλάμε για την οικογένειά σας, είτε μιλάμε για την βάση της ίδιας σας της προσωπικότητας, θα δεχθούν εύνοια και θα σας φέρουν ικανοποίηση καθώς θέματα από το παρελθόν τακτοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία σας χτυπά την πόρτα και μαζί της φέρνει και την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε θετικά, κινηθείτε επεκτατικά χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος, μοιράστε γενναιόδωρα χαμόγελα και, πιστέψτε με, η τύχη θα έρθει και θα σας φιλήσει τρυφερά στο μέτωπο. Οι συνθήκες της ζωής σας θα βελτιωθούν και θα βρείτε λύσεις στα όποια θέματα είχατε το τελευταίο διάστημα, όχι γιατί αυτά, ως δια μαγείας, θα εξαφανιστούν, αλλά γιατί εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Φιλόδοξα σχέδια σας θα γίνουν πραγματικότητα χάρη στα επικοινωνιακά σας ταλέντα.

ΙΧΘΥΣ

Η αίσθηση ότι ο φύλακας Άγγελός σας είναι δίπλα σας και σε κάθε σας βήμα σας προστατεύει θα κάνει τους όποιους φόβους σας σκόνη. Τα εμπόδια που υψώνονταν σαν τεράστια τείχη μπροστά σας τώρα πλέον μοιάζουν να έχουν το μέγεθος μικρού εντόμου το οποίο, ενδεχόμενα, δεν βλέπετε καν! Αλλάζετε στάση αντιμετώπισης των καταστάσεων και εξαιτίας αυτής σας της συμπεριφοράς αλλάζουν και αυτές, προς δικό σας πάντα όφελος. Η πίστη, κυρίως στον εαυτό σας, θα γίνει υπέρ-όπλο που θα σας προσφέρει ψυχική ηρεμία. Δείξτε συμπόνια στους άλλους, θα σας κάνει καλό.

Πηγή: myastro.gr, govastileto.gr


agrinio24.gr