Την Τετάρτη (23/12) οι Άγριες Μέλισσες κάνουν μια μικρή ανάπαυλα, λόγω εορτών κι επιστρέφουν στις οθόνες μας τη νέα χρονιά – και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (11/1) – με νέα επεισόδια και πολλές ανατροπές. Και όπως φαίνεται, μαζί με τα νέα επεισόδια θα έρθουν στο Διαφάνι και τρία πρόσωπα που ήδη τα έχουμε γνωρίζει. Και αναμένεται η παρουσία τους να προκαλέσει μια σειρά από ανατροπές.

Όπως ανέφεραν στη «Φωλιά των Κου Κου», στα νέα επεισόδια της σειράς, θα ξαναδούμε τους: Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας), Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου) και Λάζαρο Γκούμα (Τάσος Σωτηράκης).

Συγκεκριμένα, ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και κάποια άλλα πράγματα, με την παρουσία του στο Διαφάνι να προκαλεί αναστάτωση. Η Ζορζέτ καταφθάνει από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Όσο για τον Γκούμα, τον δεσμοφύλακα των φυλακών που πήρε τη θέση του Βόσκαρη, έρχεται στο χωριό για καλό λόγο. Θα καταφέρει, άραγε, να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη;

newsbeast.gr



Πηγή