ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος υπόσχεται ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες ημέρες του, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου (1/2).  Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σου υποθέσεις και παρά το γεγονός πως ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου έως και τις 22/2, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να  συνεχίσει ή να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο το οποίο είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα.

Για εσένα που επιθυμείς να φέρεις ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος στα μέσα του μήνα με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή (13/2) είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις την ευκαιρία για να το καταφέρεις.  Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση  χρειάζεται να επικεντρωθείς στα κοινά ενδιαφέροντα που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτά θα ενδυναμώσουν αυτό που υπάρχει μεταξύ σας και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Από τις 18 έως και τις 22/2 η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης που θα βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να ενισχύσει κάποιες διενέξεις και αυτές χρειάζονται την προσοχή σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα με πολλά μυστικά στις αισθηματικές σου υποθέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα επικεντρωθείς  ιδιαίτερα στην εικόνα που δίνει στους άλλους η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές σου επιλογές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου (1/2) μπορεί να κάνει μία κοινωνική σχέση πιο προσωπική και να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα είχες απλά μία κοινωνική επαφή. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο έως τις 22/2, δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ σας.

Στα μέσα του μήνα με το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να νιώσεις πως υπάρχει πίεση μέσα σε μία σχέση, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει συναισθηματικό περιορισμό. Με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18 και 25/2 αντίστοιχα θα νιώσεις πως παίρνεις ανάσα και πως κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απομακρύνει με το ταίρι σου αρχίζουν να επιλύονται. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται για εσένα που είσαι ελεύθερος, να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις όμως να θυμάσαι πως θα έχει και εύνοια στην εξέλιξη αυτών. Ιδιαίτερο ρόλο θα παίξει η Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου από την 1/2 και θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις. Ο συνδυασμός Αφροδίτης/ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να αναθερμάνει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος στα μέσα του μήνα και αιτία για αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει η επικοινωνία μέσω κοινών γνωστών.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου καθώς αυτή θα σου δείξει  τα συναισθήματά του αλλά και τυχόν παράπονα που μπορεί να έχει. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα -ιδιαίτερα από τις 18 έως και τις 22/2- θέλει προσοχή καθώς το τετράγωνο θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 θα αλλάξει τελείως το κλίμα στην προσωπική σου ζωή και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να βλέπεις ένα φλερτ ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο πολύ πιο σοβαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει  πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψεις σε κάποιες  αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 σε συνδυασμό με τον Ερμή που κινείται και εκείνος ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόο έως τις 22/2, μπορεί να ανασύρει αναμνήσεις και να φέρει στο προσκήνιο συναισθήματα τα οποία έχεις κρυμμένα μέσα σου.  Η αλήθεια είναι πως έως και τα μέσα του μήνα θα είσαι «ευάλωτος» σε συναισθηματικά πισωγυρίσματα, όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά την οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι αποτέλεσμα παρόρμησης.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τα έντονα συναισθήματα που θα υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσουν κτητικά συναισθήματα, όμως την ίδια στιγμή θα ενισχύσουν και το πάθος ανάμεσά σας.  Από τις 18/2 το κλίμα θα αλλάξει καθώς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες αργότερα (25/2), φαίνεται πως θα είναι πολύ πιο εύκολο να εκφραστείς, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις ένα ζεστό κλίμα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Φεβρουάριος θα αποτελέσει ένα κομβικό μήνα για την εξέλιξη των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και κάποιων αισθηματικών υποθέσεων οι οποίες είχαν μείνει στάσιμες το τελευταίο διάστημα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από την 1/2 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να δώσει το έναυσμα για να βελτιώσεις μία σχέση που έχεις ήδη. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή (1η έως 22/2) θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις μία σχέση του παρελθόντος και ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ακόμα συναισθήματα για αυτή.

Οι επιστροφές από πρόσωπα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές για αυτό το μήνα και γύρω στις 13/2 με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή ενδεχομένως να έχεις και νέα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά είχατε απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην επαναφέρεις θέματα τα οποία είχαν αποτελέσει αιτία για να αντιπαρατεθείς με το σύντροφό σου στο παρελθόν, καθώς αυτό θα είναι η μεγαλύτερη παγίδα.  η οποία μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις προς στα τέλη του μήνα. Στις 25/2 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα ενισχύσει τα συναισθήματα κάθε είδους και θα μεγεθύνει και τα αρνητικά αλλά και τα θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με το πρακτικό κομμάτι των  προσωπικών σχέσεων.  Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο έως τις 22/2, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου με αφορμή ζητήματα της καθημερινότητας. Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη ή αν έχεις αναλάβει από κοινού κάποιες δουλειές μαζί του θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές, καθώς είναι ικανές να δημιουργήσουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ σας.

Στα μέσα του μήνα η σύνοδος Αφροδίτης/ανάδρομου Ερμή (13/2) μπορεί να φέρει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα υπόσχεται μεγαλύτερη κινητικότητα σε αισθηματικά ζητήματα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 αλλά και της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο στις 25/2 θα στρέψει την προσοχή σου στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος  η συντροφικότητα θα είναι έκδηλη το τελευταίο διάστημα του μήνα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε μία νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου (έως και τις 22/20 και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την 1η έως και τις 24/2. Οι δύο αυτοί οι πλανήτες στο φιλικό για εσένα Υδροχόο δείχνουν αρκετές εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, φλερτ και γνωριμίες που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία και τα κοινωνικά δίκτυα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο  στα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός  μιας και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να προκαλέσει επικοινωνιακές παρεξηγήσεις. Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στις 13/2 αυξάνει τέτοιου είδους πιθανότητες.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι στόχοι που έχεις με το σύντροφό σου και οι κοινές ιδέες και απόψεις είναι αυτές που θα κρατήσουν ασβέστη τη φλόγα μέσα στη σχέση σας.  Στις 17/2 το τετράγωνο μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο, ενδεχομένως να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν σε καλύπτει πλέον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 σε οδηγεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου και με βάση αυτή να διαμορφώσεις και την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Φεβρουάριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, κάτι που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος σου ή να απομακρυνθείς από τις αισθηματικές σου υποθέσεις προκειμένου να μπορέσεις να αφουγκραστείς και τις δικές σου ανάγκες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς αυτό μπορεί να μεταφραστεί από το ταίρι σου σαν έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά σου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει τις παρανοήσεις.

Στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανόν να  ενισχυθούν και τα επικοινωνιακά εμπόδια για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μην τα αφήσεις να σε εκνευρίζουν. Από τις 18/2 το κλίμα θα αλλάξει καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (25/2), θα σε ανταμείψει για όλο το προηγούμενο διάστημα που το κλίμα ήταν λίγο περίεργο και ενδεχομένως ψυχρό.  Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 18/2 φαίνεται πως θα υπάρξει ένα αισθηματικό ειδύλλιο ή θα αρχίσει να δημιουργείται μία νέα σχέση. Τα σενάρια για ένα κεραυνοβόλο έρωτα θα κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την ιδιαίτερα ερωτική Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/2 στον άξονα Παρθένου-ιχθύων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Φεβρουάριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσένα καθώς από τη μία θα υπάρχει αρκετή επικοινωνία με πολλά πρόσωπα από την άλλη όμως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου έως και τις 22/2 δείχνει πως αυτή η επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις αλλά και σε παρανοήσεις.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την 1/2 ενισχύει την εξωστρέφεια σου όμως να θυμάσαι πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες αλλά και να φιλτράρεις αυτά που ακούς, μιας και ο συνδυασμός με τον ανάδρομο Ερμή  δεν θα είναι και τόσο βοηθητικός για να βγάλεις συμπεράσματα για μία σχέση ή μία γνωριμία που σε αφορά.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να μην καταλήξουν σε διαφωνίες. Αν πάλι είσαι ελεύθερος στα μέσα του μήνα με τη σύνοδο Αφροδίτης/ ανάδρομου Ερμή (13/2) ίσως έχεις ξανά επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει ιδιαίτερη διάθεση για πολλές συζητήσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 25/2 δημιουργούν εσωστρέφεια. Τότε θα είναι και η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις σε μία  σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης που ήδη έχεις ή την αρχή μιας νέας. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο έως και τις 22/2 αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από την πρώτη ημέρα του μήνα, φαίνεται πως το να ξεκαθαρίσεις κάποιες αισθηματικές υποθέσεις δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Το αίσθημα της ασφάλειας  θα πρωτοστατήσει και είναι αυτό που θα σε οδηγήσει  τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να δεις προσεκτικά αν και κατά πόσο σε καλύπτει αυτό που έχεις με το σύντροφό σου και αν  υπάρχουν  ζητήματα προς διευθέτηση μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αυτή η επιστροφή θα σε κολακέψει, όμως θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις πριν πάρεις κάποια σημαντική απόφαση. Από τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και στις 25/2 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά γνωριμίες και φλερτ του προηγούμενου διαστήματος.  Ενδεχομένως να εξελιχθεί μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και σε αυτό θα παίξουν το ρόλο τους και πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις και θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου αλλά και το τι είναι αυτό που αναζητάς από ένα σύντροφο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου έως και τις 22/2 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο την πρώτη ημέρα του μήνα, δείχνουν πως το παρελθόν με κάποιο τρόπο θα κάνει την εμφάνισή του στο παρόν.  Μία παλαιότερη σχέση ενδεχομένως να γίνει ξανά σημαντική για εσένα όπως και η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις απομακρυνθεί. Αν σε ενδιαφέρει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν στα μέσα του μήνα με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή (13/2) αυτή η επιτροπή φαίνεται πως μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά».

Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή εκτός από τις δικές σου ανάγκες και στις ανάγκες του συντρόφου σου μιας και θα έχεις την τάση να τις παραβλέπεις. Από τις 18 έως και τις 22/2 λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, ίσως δημιουργηθούν κάποια ζητήματα  και κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις μία σχέση. Στις 25/2 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τα συναισθήματα και τη δοτικότητα σου, που με τη σειρά της θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που βρίσκεται ακριβώς στην ίδια διάθεση με εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου έως και τις 22/2 θα παρατηρήσεις πως  θα σκέφτεσαι αρκετές φορές θέματα του παρελθόντος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1/2 δείχνει πως μια παλιά σου σχέση, μία γνωριμία ή ένα φλερτ το οποίο υπήρξε το προηγούμενο διάστημα θα κάνουν την εμφάνισή τους είτε  μεταφορικά στην καρδιά σου είτε κυριολεκτικά στο παρόν σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις οτιδήποτε δεν αφορά αυτή τη σχέση να επηρεάσει την επικοινωνία αλλά και τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου.

Αν είσαι ελεύθερος στα μέσα του μήνα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να φέρει σε εσένα ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος.  Από τις 18/2 το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο για εσένα και όχι μόνο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά και για τη διάθεσή σου. Ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο μερικές ημέρες μετά (25/2). Η μετακίνηση Ηλίου/Αφροδίτης εγκαινιάζει ένα νέο πιο θετικό και ελπιδοφόρο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή, με ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος να ξεκινήσεις μία νέα πολύ σημαντική σχέση.



agrinio24.gr